TRAX

Spree har varit med och utvecklat systemet till världens minsta och lättaste realtids GPS- spårsändare.

Om caset

Trax  är en smart, liten och kraftfull GPS-spårsändare som fungerar via en innovativ applikation. De unika funktionerna drivs med hjälp av en kombination av maskin och programvara. Till spåraren hör en applikation där du enkelt kan hålla koll på dina nära och kära.

Trax  är en användarvänlig lösning för realtidspositionering som du kan använda för att hålla koll på din familj och dina husdjur.  Tack vare appen kan den hålla dig ständigt uppdaterad om positionering och andra funktioner.

Realtids-positionering

Lyssnar på flera sateliter samtidigt!

GPS-spåraren är extra liten och väger endast 24 gram och den fungerar i över 100 länder.
Denna enhet lyssnar på flera satelliter samtidigt och kan sända position, hastighet och riktning via det mobila nätverket direkt till din app. På så sätt kan man i realtid se exakt var spåraren befinner sig på en karta.
Spåraren är ett bra hjälpmedel för äldre dementa, hundar som kan springa bort och barn som man vill hålla ett extra öga på. Den kan även placeras på kära ägodelar exempelvis cykel mm.

Satelitnavigeringssystem som stöds

GPS, Beidou och QZSS.

Världens minsta!

Spåraren väger endast 24 gram och har en storlek på 38 x 55 x 10 mm.

Trax Play

Applikation av stor vikt.

Spree var även med och utvecklade applikationen Trax Play. Applikationen är en viktigt del för realtids-spårningen. Användaren kan ställa in vissa säkerhetszoner då användaren blir meddelad så fort den spårade lämnat utsatt säkerhetszon. Användaren av applikationen kan även se var den spårade har befunnit sig under de senaste 24 timmarna.

Förstärkt verklighet

Användaren kan med mobilens kamera  hitta spåraren genom att  röra sig med telefonen framför sig och när användaren pekar i spårsändarens riktning visas en indikator som anger riktningen och avståndet till spårsändaren.

Geostaket

Användaren kan med hjälp av det  digitala staket ställa in olika säkerhetszoner som meddelar dig så fort en spårsändare kommer in i eller lämnar ett visst område.

Om Trax

”Vi har åtagit oss att förbättra människors liv genom att tillhandahålla produkter och tjänster med stort värde för våra kunder och som är pålitliga, roliga, intuitiva och smarta. Vi försöker använda smart teknik och innovativ design för att revolutionera positionsbaserade tjänster.”