SKISTAR

Dynamiskt bokningssystem för SkiStars Call center med stuguthyrning och SkiPass.

Om caset

SkiStars kärnverksamhet är alpin åkning med skidanläggningar runt om i Scandinavien och Österrike. Spree har skapat bokningssystemet för SkiStars Call center.

SkiStars Call center hanterar  bokning för stugor, SkiPass, skiduthyrning och skidskolor. Systemet byggdes 2003 men Sprees systemutvecklare jobbar än idag med att utveckla och uppdatera systemet.

I ständig utveckling

Föränderlig marknadsstrategi.

Till SkiStars Call center kan deras kunder höra av sig med bokningsrelaterade frågor gällande stuguthyrning, SkiPass, skiduthyrning, skidskola och allmänt om deras resor.
Tack vare SkiStars ständigt föränderliga marknadsstrategi behöver systemet utvecklas och uppdatera rabatter som systemet använder för att ge kunderna rätt pris.
Därför jobbar Sprees systemutvecklare ständigt med uppdateringar i systemet.

Rabattmotor

Vid bokning hämtar systemet de rabatter som finns och hittar krav. Detta system håller på att skrivas om i .Net.

Delphi

Systemet skrevs från grunden i Delphi men blandas idag med lite Java och .Net.

Personlig applikation

MySkiStar

Spree skapade en version av MySkistar för Windows 8 och Window 10 utifrån Android- och Iphone-versionen.
Som användare av MySkistar får hen tillgång till olika förmåner och funktioner. Med applikationen kan användaren se sin åkstatistik så som fallhöjd och antal åk.
Användaren kan även samla olika sorters pins som baseras på hens framgång i backarna och även utmana sig själv och hens vänner. Med hjälp av MySkiStar kan användaren få erbjudanden och rabatter som baseras på hens SkiPass och aktiviteter i skidbacken.

Om SkiStar

“SkiStars affärsidé är att utveckla alpin fjällturism genom att paketera produkter och tjänster som stärker den alpina fjällupplevelsen. “