NYA SCENKONSTMUSEET

Inför öppning av nya Scenkonstmuseet har Spree utvecklat tre digitala stationer som förstärker besökarens upplevelse och skapar nya dimensioner till utställningen.

Om caset

Med de tre upplevelserna som Spree har levererat till Scenkonstmuseet hoppas vi bidra till både glädje och nyfikenhet i utställningen. Stationerna finns utspridda på museets tre olika avdelningar och skapar tillsammans en spännande interaktiv touch i de rum där de är aktiva.

Stationerna som Spree har skapat är en blandning av olika scenkonst-upplevelser. Du kan pröva olika dansposer, teatermasker från Dramatens maskörer och lära dig mer om Hagströms gitarrer på ett kul och intressant sätt.

Utforska våra lösningar


Om nya Scenkonstmuseet

”På Scenkonstmuseet får du uppleva teaterns, dansens och musikens magi – på scen och bakom kulisserna. Här möts historia och samtid inom scenkonstområdet och du som besökare får själv möjlighet att delta. Vi vill väcka din nyfikenhet för konstarterna, fördjupa dina kunskaper och samtidigt öka insikten om din egen skapande förmåga.”

Scenkonstmuseet har vid öppningen mottagit fantastiskt goda recensioner och press. Vi är stolta över att ha varit delaktiga i detta projekt och vill därför dela med oss av utvalda reportage.