REBNIS

Spree tog hem förstapriset med Callisto mobile POS, ett mobilt kassasystem för restauranger i Microsoft Awards 2008.

Om caset

Callisto Mobile POS är ett mobilt kassasystem för restauranger. Tillsammans med Callisto Restaurangsystem ger det kunderna ett komplett och flexibelt kassasystem. Som gäst så får du bättre service och kortare väntetider genom ökad närvaro av serveringspersonalen vid bordet. 

Förutom information om dagens meny kan serveringspersonalen rekommendera dryckesalternativ, ta upp din beställning vid bordet och direkt skicka den till köket och dryckeskassan. Detta leder till bättre arbetsmiljö och mindre stress för personal både på golvet och för kökspersonal som får en jämnare ordergång.

Ersättning för papper och penna

Ökad kundnöjdhet och merförsäljning.

Tack vare Sprees lösning får restaurangägaren fler vinster genom ökad kundnöjdhet, bättre arbetsmiljö, lägre personalomsättning, ökad
effektivitet och merförsäljning samt kostnadsbesparingar.
Då systemet skapades innan mobila applikationer och dagens mobila teknik var utvecklat var lösningen något före sin tid och kunde ersätta papper och penna.

Bärbara enheter

Systemet är utvecklat med .NET tekniken .NET 3.0 och Windows Mobile 5.0 med bärbara enheter som kommunicerar via Wifi-nätverk.

Innovativ lösning

Innovativ lösning som 2008 var ersättning för papper och penna.

Microsoft.Net Awards 2008

Årets mobilitetspartner.

När juryn delade ut sina åtråvärda utmärkelser tog Spree tillsammans med Rebnis Hotel Systems hem förstapriset med Callisto mobile POS, ett mobilt kassasystem för restauranger.

Olle Jejlid VD på Rebnis Hotels Systems (2008):

”Priset är ytterligare ett kvitto på att vi tänker och gör rätt. Spree som strategisk IT-partner har tillfört mycket mervärde både genom deras erfarenhet av flexibla IT-lösningar och tekniska kompetens.”

Juryns motivering:

”Spree för ett effektivt och robust system som med snabbhet och enkelhet konkurrerar med papper och penna”

Om Rebnis

”Vi utvecklar, säljer, installerar och supporterar vår egen programvara. Med våra produkter för bokning och kassa kan vi leverera helhetslösningar till många verksamheter inom besöksnäringen. ”