Mall Of Scandinavia - Lekrummet Paramos

Spree har utvecklat två interaktiva lösningar till lekrummet i Westfield Mall of Scandinavia. De interaktiva lösningarna tillför något nytt och spännande till lekrummet som förhoppningsvis kan skapa många skratt och nya fantasier till de barn och vuxna som besöker Paramos.

Om caset.

Spree har i samarbete med True Stories skapat två spännande lösningar till Mall Of Scandinavias lekrum som byggts om av IDEI. Det nya lekrummet kallas för Paramos, vilket är namnet på planeten som barnen får leka på. De digitala lösningar Spree har utvecklat är 4 forskningsstationer där barnen får leka och experimentera med de fyra elementen (eld, vatten, jord och vind) och ett spel vi kallar för Planet-labbet.  Mall Of Scandinavia ville att lekrummet inte bara skulle vara roligt för de minsta barnen, i och med detta är Planet-labbet riktat och anpassat till lite större barn mellan 6-12 år. Vi är dock säkra på att spelet är roligt och kan vara en upplevelse för mindre barn och barnens föräldrar också.

Forskningsstationerna, som är avsedda för de lite mindre barnen, är enkla, roliga och spännande spel-upplevelser där barnen får använda en “vev-snurra” för att påverka de 4 olika elementen. Här får barnen exempelvis bygga upp trycket i en vulkan och se den få ett utbrott och borra med en robot ner under jorden för att se vad som döljer sig under jordskorpan. Även på Planet-labbet får barnen leka med planetens olika elementkrafter genom att kombinera, blanda och sedan skicka iväg krafterna till en planet som de får se förändras. Hela lekrummet är en omvälvande och uppslukande upplevelse där våra lösningar binder ihop lekrummets rymdtema och förhoppningsvis skapar många skratt.

Utforska våra lösningar


Om Mall Of Scandinavia och Lekrummet Paramos

“Westfield Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning.

Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på över 100 000 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.”

“Ta med dina barn till någon utav våra lekytor där de kan rita, leka, spela spel och ha roligt.

Nu har vi precis nyrenoverat och öppnat upp vårt nya fina lekrum Planeten Paramos på plan 1 intill Disney Store med nya utmaningar och lekar för barn. Välkommen att uppleva Paramos.”