SASCREW GUIDE

Applikation med tips direkt om kabinpersonalens och piloternas favoritrestauranger, upplevelser och shopping i Scandinavien.

Om caset

SAS älskar resande människor! Personalens passion för resande och nya upplevelser valde man att förpacka i appen SAS Crew Guide. För första gången någonsin kan du få tips direkt på kabinpersonalen och piloternas favoritrestauranger, upplevelser och shopping i Stockholm, Oslo och Köpenhamn.

Spree utvecklade denna applikation för Windows 8 och det är den enda guiden som finns skriven av besättnings-medlemmar på ett flygbolag och Scandinaviens mest beresta personer.

Få tips från din kabin-personal!

Scandinaviens mest beresta personer!

Scandinaviens mest beresta personer berättar om restauranger, hotell, shopping och andra attraktioner i applikationen SAS Crew. Här finns information om piloternas och kabin-personalens personliga favoriter. I denna applikation kan användaren möta dem genom olika visningslägen där hen kan se deras favorittips genom att gå in på olika kategorier så som restauranger, platser mm och på så sätt få tips från proffsen!

Ingen roaming

Allt innehåll laddas ner till telefonen så när användaren  laddat ner applikationen behöver hen inte att oroa sig för några roaming-avgifter.

Windows 8

HTML 5 applikation för Windows 8.

Om SAS

”Vår vision är att göra livet enklare för Skandinaviens frekventa flygblad. Med SAS är du en del av ett samhälle som upplever enkla, glada och tillförlitliga tjänster som levererat det skandinaviska sättet.”