VAD VI ERBJUDER

Workshops & förstudier


Tillsammans utforskar vi behov och möjligheter samt skapar kreativa koncept. Vår workshopmetodik fokuserar på idégenerering och skapande och är ett effektivt verktyg för att tillsammans skapa innovativa och nya upplevelser.


Vi erbjuder workshops både som en del i ett komplett projekt, eller som utomstående hjälp till kunder som behöver inspiration och hjälp i sin förstudie.


Interaktiva Upplevelser


Med fokus på ny teknik tar vi fram koncept som inte bara ska vara informativa och användarvänliga utan också erbjuder användaren något som känns relevant och nyskapande.


Vi utvecklar interaktiva helhetslösningar för museer, företag och andra publika ytor. Vårt mål är att ständigt förändra sättet vi upplever digital information.


System- & applikationsutveckling


Oavsett om det gäller ett komplement till nuvarande IT-lösning eller är grunden till hela er affärsidé kan vi hjälpa er med att ta fram en skräddarsydd lösning.


Vi arbetar tillsammans med kunden från konceptidé till färdig implementerad lösning. Med vår unika kombination av kompetenser erbjuder vi ett helhetsgrepp som innefattar systemutveckling för webb, desktop och mobilt.


Vi vill gärna säga hej!

Oavsett om du är kund, samarbetspartner, medarbetare eller bara är nyfiken på vad vi gör. Hör av dig, så bokar vi ett möte och presenterar Spree på ett relevant sätt för dig. Tack!

Kontakta oss