Inbjudan

Spree söker nya talanger och vill utmana dig på ett mini-hackaton där vi delar kunskap och pushar varandra mot nya lösningar i programmering och problemlösande.

Tillsammans under en kväll tar vi tag i ett klassiskt problem. Målet är att hitta den optimala lösningen och alla medel är tillåtna. Mest optimerade och/eller innovativa lösningen hyllas med ett 3D-printat pris.

Vi bjuder på lättare tilltugg och dryck. OSA om medverkan senast Måndagen den 20:e Februari.

Var: Spree AB, Dalagatan 100, 8tr
När: Onsdag 22:a Februari, Klockan 17.00-20.00

Anmäl dig med ditt namn, vart du studerar eller arbetar
och om du har några allergier/mat preferenser.

Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller
och ta med din egen dator att hacka på!

DETTA EVENT ÄR AVSLUTAT

Om Spree

Spree har tre fokusområden som tillsammans kompletterar oss både kompetensmässigt och affärsmässigt. Vi utvecklar skräddarsydda helhetslösningar med fokus på interaktiva installationer och kundanpassade IT-system. Med uppdrags-specifika team på vårt eget kontor driver vi projekten från ax till limpa för att försäkra att vi levererar lösningar som bygger på vår vision.

Parallellt med våra ”inhouse” projekt förstärker vi även våra kunder IT-projekt med kompetensuthyrning. Våra utvecklare och UX-designers blir en del av kundens team på både längre uppdrag men även kortare projekt. Med vårt tredje fokusområde ser vi till att alltid ligga i framkant när det kommer till teknik, hårdvara som mjukvara. Vi har en ständigt uppdaterande labb-miljö där vi experimenterar och utforskar vad ny teknik kan erbjuda våra kunder.